با ایستادگی که مجلس نهم در مقابل روحانی در خصوص تایید وزرا و برنامه های ناقص دولت تدبیر و امید نشان داده شک نکنید تیم دولت به دنبال مجلسی همسو با خود است و اگر بگوییم حسن روحانی رئیس جمهور مجلسی " بله قربان گو " می خواهد سخنی به گزافه نگفته ایم .
به گزارش گلستان ما ؛ هر چقدر به انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی نزدیک می شویم فشار گروه های سیاسی اصلاح طلب و محافل نزدیک به آنها به ارکان نظام بیشتر شده و هر روز شائبه های بیشتری مطرح می شود.
حسن روحانی رئیس جمهور نیز در روز های گذشته انتقاداتی را متوجه شورای نگهبان اساسی در خصوص بررسی صلاحیت ها مطرح نموده که بنظر می رسد خارج از اختیارات وی بوده است چرا که هر نهادی در جمهوری اسلامی وظیفه مشخصی دارد و در چارچوب قانون کار خود را انجام می دهد و در کار نهادهای دیگر دخالت نمی کند.
فی المثل شورای نگهبان هیچگاه در کار دولت دخالت نکرده و نمی کند اما اینکه رئیس جمهور اینگونه در خصوص وظایف شورای نگهبان اظهار نظر و شبهه افکنی می کند جای تعجب دارد . البته بیراهه نیست که بگوییم روحانی به دنبال تشکیل مجلسی است که در کارش سنگ اندازی نکند و البته در مقابل درخواستهایش "بله" بگوید.
اصلاح طلبان که در شعار دادن قهرمان بی بدیلی هستند هیچگاه اهل تعامل با سایر گروهها نبوده و انحصار طلبی آنها تا حدی است که دوست دارند تمام امور اجرایی ، قضایی ، تقنینی ، صلاحیتها و ... در اختیار آنها باشد . در واقع آنها به یک نوع یکدست سازی اعتقاد دارند که همه بله قربانگویشان باشند ، آنها به منافع مردم نمی اندیشند و سیاسی کاری و کسب قدرت برایشان اولویت دارد.
با ایستادگی که مجلس نهم در مقابل روحانی در خصوص تایید وزرا و برنامه های ناقص دولت تدبیر و امید نشان داده شک نکنید تیم دولت به دنبال مجلسی همسو با خود است و اگر بگوییم حسن روحانی رئیس جمهور مجلسی "بله قربانگو" می خواهد سخنی به گزافه نگفته ایم .
در عین حال مجلس نهم را باید مقتدرترین مجلس دوران تاریخ ایران دانست که علیرغم اینکه برچسب اصولگرایی داشت اما بخاطر منافع مردم و حرکت در چارچون قانون و ولایت فقیه ، بیشترین زاویه را با رئیس جمهور وقت یعنی محمود احمدی نژاد داشت .
همین مجلس در زمان ریاست جمهوری روحانی نیز هیچگاه از اصول انقلاب عدول نکرد و با رعایت حد قرمز های نظام بیشترین همکاری را با دولت داشت و حتی در بحث مذاکرات هسته ای در حالی که سنای آمریکا اینقدر حساسیت داشت ، اما مجلس ما تعامل گسترده ای با تیم هسته ای در پیش گرفت.
مجلسی که تاکنون منافع حزبی و گروهی را فدای حزب و گروه خود نکرده و تاکنون خدمات زیادی به مردم ایران ارائه کرده است و به مدد این تلاشها در این سالها آرامش خاصی در کشور حاکم بود و اگر بخواهیم همین وضعیت را با مجلس ششم مقایسه کنیم می بینیم که در آن زمان هر روز کشور با یک بحران مواجه بود و حتی خداوند هم در معرض نقد قرار داشت و گروهی بودند که به زمین و زمان اعتراض داشتند .
حال پس مانده های همانها چون می دانند رد صلاحیت می شوند و مردم و نظام به آنها اعتمادی ندارند به دنبال حضوری دوباره هستند اما با شانتاژ و هوچی گری تا بلکه بتوانند امتیازی بگیرند اما غافلند که شورای نگهبان بیدی نیست که با این بادها بلرزد و اگر قرار بود این شورا به این افراد باج بدهد جمهوری اسلامی و ارزشهای انقلاب و سخنان امام (ره) زیر سوال می رود.
رئیس جمهور هم با این سخنان به دو قطبی شدن جامعه دامن نزند و هر کسی که از طرف شورای نگهبان تایید بشود فرزند نظام است و مردم می توانند به او رای بدهند و الحمد لله در جمهوری اسلامی تحصیلکرده ، خادم و خدمتگزار کم نداریم و بهتر است بخاطر چند نفر ورشکسته سیاسی آینده کشور را خراب نکنیم .
مسلم محمدی از گرگان
انتهای پیام /
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
سخن منطقی جواب ندارد. دست نااهلان نیفتد انقلاب {پیام شهدائ}
سخن ایشان منطبق با حقیقت است . نباید بگذاریم انقلاب بدست کسانی بیفتد که اهلبت ندارند . با پاسداری از خون شهدا و حضور در صحنه باید دین خود را به اسلام و خون شهیدان ادا کنیم .